top of page

Textielafdeling

Een bijzondere afdeling bij VOS is de textielafdeling, waar u zich kunt laten adviseren en inspireren op het gebied van meubelstoffen, raambekleding, karpetten, tapijt en behang. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in kleur, stoffen, materialen, toepassingen en afmetingen. Tevens bieden wij de zakelijke markt stoffen die voldoen aan hoge eisen. VOS beschikt over veel specialistische kennis, dus kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Raambekleding

Op de afdeling vindt u een gordijnenstraat, waar een groot deel van de collectie gordijnstoffen uithangt. Of u nou op zoek bent naar vouw- of sluitgordijnen, de verschillende stoffen lenen zich voor vele mogelijkheden. Samen met u wordt er gekeken naar wat toepasbaar is binnen uw huis, want elke situatie vraagt om een andere oplossing. Van het inmeten en het bepalen van rail- en roedesystemen tot het confectioneren en ophangen, Vos Interieur kan u van A tot Z begeleiden in dit proces. 

 

U kunt onder andere kiezen uit stoffen van Pierre Frey, Elitis, Osborne & Little, Fischbacher, Nya Nordiska of Kinnasand. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste stoffen, die we tegenkomen op de toonaangevende beurzen. Eventueel is het mogelijk om stofstalen mee te nemen naar huis en deze thuis in alle rust te bekijken.

Tevens kun u bij Vos Interieur terecht voor:

  • elektrische oplossingen, o.a. aansluitbaar op domoticasystemen

  • jaloeziëen in hout, aluminium, pvc, etc. 

  • plissé

  • duette

  • rolgordijnen met verschillende transparanties

 

Karpetten

VOS is in het bezit van het meest omvangrijke assortiment karpetten van Noord-Nederland, uitgevoerd in o.a. sisal, linnen, zijde, wol, mohair of katoen. Veel van deze karpetten kunnen in elke gewenste afmeting gemaakt worden met een randafwerking naar keuze.

 

De unieke custom-made karpetten, het ontwerp MaBa, zijn samengesteld uit vintage, opnieuw gekleurde, Oosterse tapijten, die in banen gestikt worden. Deze karpetten zijn alleen verkrijgbaar bij Vos Interieur en in elke gewenste maat leverbaar.

 

De keuze zou ook kunnen vallen op de prachtige, plat geweven wollen karpetten van het Zweedse bedrijf Kasthall. De kleurstelling en de grafische patronen kunnen wij, in samenwerking met u, samenstellen om zo een karpet te ontwerpen die volledig aan uw wensen zal voldoen.

Diversen

U kunt op de stoffenafdeling terecht voor een royaal assortiment stoffen voor het herstofferen van uw meubelen. Uw oude vertrouwde stoel in een hedendaags jasje, zo kunt u weer jaren vooruit en zorgt dat ene meubelstuk weer voor een heel nieuw interieur.

 

VOS produceert kleurrijke kussens door uitlopende collecties of stalen samen te voegen en te vervaardigen tot kussens. Deze unieke items zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

En voor bedlinnen bent u bij Vos Interieur aan het juiste adres. Prachtig beddengoed en op maat gemaakte spreien maken van uw slaapkamer een plaatje.

bottom of page