top of page

Archief exposities bij VOS

Expositie 'Denk als Henk'

Op de afdeling vindt u een gordijnenstraat, waar een groot deel van de collectie gordijnstoffen uithangt. Of u nou op zoek bent naar vouw- of sluitgordijnen, de verschillende stoffen lenen zich voor vele mogelijkheden. Samen met u wordt er gekeken naar wat toepasbaar is binnen uw huis, want elke situatie vraagt om een andere oplossing. Van het inmeten en het bepalen van rail- en roedesystemen tot het confectioneren en ophangen, Vos Interieur kan u van A tot Z begeleiden in dit proces lees verder

Expositie 'Edra through my eyes, Bart Vos'

VOS is in het bezit van het meest omvangrijke assortiment karpetten van Noord-Nederland, uitgevoerd in o.a. sisal, linnen, zijde, wol, mohair of katoen. Veel van deze karpetten kunnen in elke gewenste afmeting gemaakt worden met een randafwerking naar keuze.

 

De unieke custom-made karpetten, het ontwerp MaBa, zijn samengesteld uit vintage, opnieuw gekleurde, Oosterse tapijten, die in banen gestikt worden. Deze karpetten zijn alleen verkrijgbaar bij Vos Interieur en in elke gewenste maat leverbaar.

 

De keuze zou ook kunnen vallen op de prachtige, plat geweven wollen karpetten van het Zweedse bedrijf Kasthall. De kleurstelling en de grafische patronen kunnen wij, in samenwerking met u, samenstellen om zo een karpet te ontwerpen die volledig aan uw wensen zal voldoen.

Bekijk het foto overzicht van 'Edra through my eyes, Bart Vos',

genomen met zijn iPhone.

bottom of page