top of page

Partners

Ann's Art

Ann's Art

Ann’s Art bestaat al meer dan 25 jaar. Ronald Bosch en Marijke Groeneveld zijn de drijvende krachten achter de galerie én kunstuitleen. Ann's Art is gevestigd op de 1e etage van VOS. Naast een grote expositieruimte is er een kunstuitleenbox. Ook in de rest van het gebouw vindt u onze kunstwerken.

 

Ann’s Art toont zowel abstracte als figuratieve kunst. Het aanbod (schilderijen, grafiek en beelden) is groot en wordt gekenmerkt door kwaliteit, originaliteit en een goede techniek. De samenhang tussen het gekozen werk is subjectief. Als galerie zijn wij altijd op zoek naar nieuw werk dat ons aanspreekt en een duidelijke visie uitstraalt. Onze collectie wordt met grote regelmaat vernieuwd, mede dankzij onze exposities die om de 5 weken wisselen. Bij aankoop van een kunstwerk kunt u gebruik maken van de Kunstkoop van de Mondriaanstichting.

Ann's Art is toegankelijk tijdens de openingstijden van VOS. De galeriehouders zijn in ieder geval aanwezig op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 12 - 17 uur en op afspraak.

 

Roel de Vos

Roel de Vos Keukens

In samenwerking met Bart Vos ontwerpt Roel de Vos de keuken, op maat gebouwd, en inmiddels welbekend door de altijd verbluffende vormgeving: uitdagende eenvoud met een high-end afwerking, totale kwaliteit en functionaliteit. En door deze samenwerking natuurlijk perfect geïntegreerd in het plan van Bart Vos.

Bulthaup

Bulthaup

In het industrieel ontworpen naast gelegen pand toont Bulthaup op een prachtige en eerlijke manier zijn keukens aan de buitenwereld. In de open ruimte komt de ruim opgezette showroom volledig tot zijn recht, de keukens gaan op in de architectuur van het pand en vormen zo een sublieme eenheid.

 

Bulthaup staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande architectuur van ruimtes binnenshuis, wat tot uiting komt in uiterste precisie en technische perfectie. Het biedt de klanten de garantie dat ze een hoogwaardig product krijgen, wat kan worden gekozen uit een schat aan ontwerp mogelijkheden.

bottom of page