Exposition Edra

Tekengebied 1 13.38.33.png

Until the end of May 2022

Vos Interieur wijdt een bijzondere expositie aan Edra. Na zijn eerste tentoonstelling gewijd aan Henk Vos, wil Bart Vos nog een belangrijk stuk van zijn verhaal delen, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Bart ziet Vos Interieur niet alleen als een showroom. Hij wil dat het een plek is waar de setting een verhaal wordt dat de kijker betrekt en verleidt.

Hij wil dat het bezoek van een klant over meer gaat dan alleen het zien van objecten. Hij wil dat het om toelichting vraagt, zodat het tot een bredere reflectie leidt. Zoals de meubels van Edra doen. Dé reden om zijn tweede tentoonstelling aan Edra te wijden.

 

In 'Edra Through My Eyes' presenteert Bart Edra door middel van schetsen, prototypes en ensceneringen verspreid over de showroom.

De tentoonstelling heeft een tweeledig doel. Enerzijds communiceert het de trots van Vos Interieur als Edra-dealer. Anderzijds wil het een diepgaand inzicht verschaffen in de wereld van het Toscaanse bedrijf, haar filosofie en de kwaliteit en schoonheid van de producten.

Dit alles door de ogen van Bart.

 

De tentoonstelling is een gelegenheid om te praten over wat zowel Vos Interieur als Edra nauw aan het hart ligt en wat hen al meer dan 30 jaar onlosmakelijk met elkaar verbindt. Het vertelt over de waarden en principes die hen leiden, gebaseerd op het belang van persoonlijke relaties, vriendschap en vertrouwen; op een gemeenschappelijke professionaliteit en aandacht voor het runnen van het bedrijf; op een designgerichte visie in zijn absolute kwaliteit, die het welzijn en het comfort van mensen waarborgt; en ten slotte op een gemeenschappelijke visie op wonen en het doel van het produceren en verkopen van meubels.

 

Edra is opgericht in 1987 in Toscane. Tegenwoordig wordt Edra wereldwijd erkend om de absolute kwaliteit van haar producten, die artistieke traditie, technologisch onderzoek, hoge handvaardigheid en materialen van de hoogste kwaliteit combineren.

 

Door jaren van continue productevolutie is Edra erin geslaagd een duidelijke bedrijfsidentiteit op te bouwen op basis van haar visie: het combineren van schoonheid met persoonlijk welzijn.

 

edra.com/en

Lees het interview met Bart Vos en Valerio Mazzei, presidente Edra.

PHOTO-2021-11-24-11-59-53-3.jpg

Boek 'Edra through my eyes, Bart Vos'

Boek_Edra_Vos_StudioTW.jpg

Bekijk het foto overzicht van

'Edra through my eyes, Bart Vos',

genomen met zijn iPhone.

01_VosInterieur_Edra.jpg