Ann's Art

Ann’s Art bestaat al meer dan 25 jaar. Ronald Bosch en Marijke Groeneveld zijn de drijvende krachten achter de galerie én kunstuitleen. Ann's Art is gevestigd op de 1e etage van Vos Interieur. Naast een grote expositieruimte is er een kunstuitleenbox. Ook in de rest van het gebouw vindt u onze kunstwerken.

 

Galerie
Ann’s Art toont zowel abstracte als figuratieve kunst. Het aanbod (schilderijen, grafiek en beelden) is groot en wordt gekenmerkt door kwaliteit, originaliteit en een goede techniek. De samenhang tussen het gekozen werk is subjectief. Als galerie zijn wij altijd op zoek naar nieuw werk dat ons aanspreekt en een duidelijke visie uitstraalt. Onze collectie wordt met grote regelmaat vernieuwd, mede dankzij onze exposities die om de 5 weken wisselen. Bij aankoop van een kunstwerk kunt u gebruik maken van de Kunstkoop van de Mondriaanstichting.

Kunstuitleen
Kunst kopen kan een grote stap zijn, bij Ann’s Art kan kunst daarom ook worden gehuurd. Bovendien kunt u, indien gewenst, na een jaar voor een ander kunstwerk kiezen. Alvorens een definitieve keuze te maken is er de mogelijkheid het kunstwerk een weekje mee opzicht te nemen. Thuis kunt u immers het beste bepalen of het kunstwerk echt hetgeen is wat u zoekt.

 

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Kunst aan de muur maakt de aankleding en uitstraling van een bedrijf compleet. Tijdens een bezoek kunnen wij het pand inventariseren en met medewerkers praten om een goed beeld van het bedrijf te vormen. Zelf langskomen in onze galerie om kunstwerken te selecteren kan natuurlijk ook. 
 

De huurprijs per jaar bedraagt 15% van de verkoopprijs. Kopen vanuit verhuur kan altijd. Meer informatie over het huren staat op onze website.

Ann's Art is toegankelijk tijdens de openingstijden van Vos Interieur. De galeriehouders zijn in ieder geval aanwezig op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 12 - 17 uur en op afspraak.